|
| Ganz nach oben · Neuer Beitrag · Gehe zu Thema |
« Zurück |
| hintfilimleri |
Autor: melina1975 Datum: 01-18-07 16:45
selam herkese, sizlere bir sorum olucak. eski hintfilimleri olan aranizda varmi acaba VHS hintfilimleri yenide olabilir? satin almak istiyorum eger satmak isterseniz yada kopie yaparsaniz sevinirim. tabiki parasini vericem ama eski VHS hintfilimleri olursa daha cok memnun olurum. cevap veren olursa sevinirim tsk hayirli aksamlar bye.... |
| Zu diesem Thema antworten |
| Re: hintfilimleri |
Autor: YYDiva Datum: 02-27-07 13:13
merhaba melina. almanca anliyormusun anlamiyormusun bilmiyorum, fakat eyer almanyada yasiyorsan su
imkanlarin var. hint filimleri her yerde satiliyor....mesela medimax'ta. veya internet'ten
ismarliyabilirsin:
weltbild.de veya rapideyemovies.de fakat vhs gercekten zor olur...bu zamanlarda herkesin dvd veya
cd'si var.... |
Autor: melina1975 Datum: 03-18-07 14:04
slm YYDiva.... evet almanca biliyorumanliyorumda burda dogub büyüdüm cünkü. internet dende bakiyorum
vede satin aliyorum. benim en cok aradim hintfilimleri sunlar o eski olanlari türkce seslendirilmis
olanlar VHS. benimde cok DVD olan hintfilimler var ama dedim gibi aradim o türkce seslendirilmis
eski olanlar. ama sana ginede tsk ederim mail cevap yazdin icin sagol kendine iyi bak bye... |
Autor: anjali Datum: 08-10-07 16:50
slm melin,
bende hint fanatiklerdenim ve türkce hint filimlerini cok aradim ama bulamadimya.ama franfurt
kaiserpassagede tanesi bir euroya satiliyor hint filimlerin.indisch /deutsch.
lol :))9 |
|
| Ganz nach oben · Neuer Beitrag · Gehe zu Thema |
« Zurück |
|
Um diesen Bereich nutzen zu können, melden Sie sich bitte als Mitglied an. » Mitglied werden
Bereits bei Turkdunya.de angemeldet?
|
|
Mitglied werden und Services nutzen
Chat, Kontaktanzeigen, Forum, Message Board, Gästebuch, Kleinanzeigen, E-Card, Events, SMS-Sprüche, Spiele und vieles mehr...
Jetzt Mitglied werden!
|
|
|
|